PM-SBR Rapportages

PM-SBR CBS-formulieren

De informatie aan het CBS betreft maand-, kwartaal- en jaarstatistieken welke via de module PM-SBR CBS online ter beschikking worden gesteld.

Bekijk

PM-SBR BTW / ICP

Deze module betreft een uitbreidingsmodule van PM-Record CRM plus PM-SBR Manager en maakt het mogelijk voor alle (klant-)relaties op een en dezelfde wijze de periodieke aangiften BTW en ICP op te stellen, te valideren, te verzenden en de voortgang te bewaken.

Bekijk

PM-SBR Kredietrapportage aan ING, ABN-AMRO of RABO

Via de module PM-SBR Kredietrapportage kunnen de jaarlijks aan de bankinstellingen te leveren rapportages op eenvoudige wijze worden gegenereerd en elektronisch worden aangeleverd.

Bekijk

Publicatiestukken in SBR genereren en versturen naar de Kamer van Koophandel

Voor bepaalde rechtsvormen van ondernemingen geldt dat conform de geldende wet- en regelgeving jaarlijks de jaarrekening dient te worden gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. Voor kleine en middelgrote ondernemingen geldt dat niet de gehele jaarrekening openbaar behoeft te worden gemaakt. De te publiceren gegevens worden ook wel publicatiestukken genoemd en zijn in feite een uittreksel uit de jaarrekening.

Bekijk

Over ons

PM SBR-softwaremodulen zijn producten van Pro Management Software, een organisatie die zich primair richt op het ontwikkelen van software voor meer efficiënte bedrijfsprocessen.

Ons adres

  • Pro Management Software B.V.
  • Lijstersingel 15
  • 2902 JD Capelle aan den IJssel

Direct contact

  • +31 (0) 10 451 76 76
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • @PM_Software