Het gebruiksgemak heeft mij voornamelijk doen besluiten te gaan verzenden in SBR

Het gebruiksgemak heeft mij voornamelijk doen besluiten te gaan verzenden in SBR. Ik heb destijds meegedaan aan de pilot SBR en dit is zeer goed verlopen. Daarom ga ik nu ook verder met het verzenden van deponeringsstukken naar de Kamer van Koophandel in SBR.
Tevens wil ik heel graag SBR gaan verzenden aan de banken welke vermoedelijk vanaf april deze mogelijkheid gaan aanbieden. Hierdoor worden de communicatie lijnen alleen maar korter en ook allemaal zonder fouten.
Ik weet nog niet of ik ook andere informatie in SBR ga verzenden naast de bovenstaande mogelijkheden, maar ik zal zeker blijven kijken naar de uitbreiding welke Pro Management Software in de toekomst zal uitbrengen. Te denken valt aan vWia en aangifte inkomstenbelasting in SBR. Ik wil namelijk wel bij blijven en vooraan staan met dit soort dingen. Daarom heb ik ook meegedaan aan de pilot.

Ik zou andere accountants- en administratiekantoren Pro Management Software zeker aanbevelen, omdat zij een goed product leveren.

Over ons

PM SBR-softwaremodulen zijn producten van Pro Management Software, een organisatie die zich primair richt op het ontwikkelen van software voor meer efficiënte bedrijfsprocessen.

Ons adres

  • Pro Management Software B.V.
  • Lijstersingel 15
  • 2902 JD Capelle aan den IJssel

Direct contact

  • +31 (0) 10 451 76 76
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • @PM_Software